skip to Main Content

Wat is Henny's Concept?

Haal meer energie uit een gezond ontbijt! Puur en lekker eten op basis van biologische ingrediënten. Henny’s Homemade granola en muesli is lokaal gemaakt, altijd vers en niet te zoet. Het is een gezond vezelrijk ontbijt dat veel energie en een verzadigd gevoel geeft. Het bevat geen zout, geen geraffineerde suiker, geen conserveringsmiddelen en een laag percentage verzadigde vetten. Tevens kunt u onze granola en muesli als basis gebruiken voor cakes en gebak.

Over Henny's

Vroeger stond ik elke zaterdag op de zuiderMRKT in Amsterdam. Nu heb ik een winkel aan de Rozengracht 91 te Amsterdam. Mijn recepten van granola en muesli zijn authentiek. Ik gebruik uitsluitend biologische ingrediënten en voeg geen geraffineerde suikers, zout, conserveringsmiddelen of ander kunstmatige stoffen toe. Daardoor proef je de echte pure smaak. Mijn muesli maak ik thuis. Mijn granola bak ik eens per drie weken en is zo altijd lekker vers.

Wat is granola?

Duurzaamheid is belangrijk

De blokvensterzakjes zijn van (gerecycled) kraftpapier dat gecoat is met PE (polyetheen), dat bij verbranden geen milieuschade oplevert. Drukkerij De Bij drukt mijn stickers, labels en visitekaartjes. Zij streven naar producties die het minst belastend zijn voor mens en milieu en hebben al eerder een prijs hiervoor gekregen.

De proeflepels zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar materiaal en volledig composteerbaar. De kommetjes zijn gemaakt van PLA (polymelkzuren; suikers en plantenvezels uit de stengels en kolven van maïs).

Lege honingpotten en flesjes worden hergebruikt. Bij hervullen van je granola- of mueslizakjes geef ik korting.

Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan een beter milieu.

Back To Top