skip to Main Content

Bezorging

Al onze producten worden bij een bestelling boven € 25,00 Nederland gratis bezorgd door PostNL. De producten worden op elk adres bezorgd.

Al onze producten worden bij een bestelling boven € 75,00 binnen België gratis bezorgd door PostNL. De producten worden op elk adres bezorgd.

Verpakkingen

Wij proberen zoveel mogelijk onze dozen te hergebruiken en het verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken. Onze pakketten worden voor veilige verzending opgevuld met 100% gerecycled papier.

Levertijden

Indien u uw bestelling voor 16.00 uur heeft geplaatst, wordt deze binnen 48 uur verzonden. Wij verzenden elke werkdag onze pakketten. De pakketten zijn via Track & Trace te volgen. De code hiervan wordt aan u toegezonden.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:

 • Bestelling boven €25,- dan zijn de verzendkosten gratis.
 • Bestelling onder €25,- dan zijn de verzendkosten € 5,95

Verzendkosten Belgie:

 • Bestelling boven € 75,- dan zijn de verzendkosten gratis
 • Bestelling onder € 75,- dan zijn de verzendkosten € 6,25

Betaling via overboeking

Betaalt u via overboeking houd er dan rekening mee dat dit langer duurt (2/3 dagen) dan een gewone ideal of creditcard betaling. Uw bestelling word pas verstuurd als de betaling verwerkt is.

BTW nr:

Geef in het BTW veld uw Btw nummer in dan komt uw BTW nummer gelijk op de factuur te staan.

België BTW nr:
Belgische klanten kunnen hun BTW nummer invullen dan word automatische de BTW verekend en u hoeft deze dan niet te betalen.

Retourneren

Retourneren kan onder de volgende voorwaarden:

 • Het product mag niet door u aangewend of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
 • U mag het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 • Uit hygiënische en veiligheids- overwegingen kunnen wij géén geopende retourgoederen accepteren.
 • U stuurt het artikel op eigen kosten terug. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.
 • U dient artikelen die worden teruggezonden, indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan
 • Artikelen zonder kopiepakbon worden niet in behandeling genomen.
 • Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
 • Henny’s Homemade brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Henny’s Homemade
T.a.v.: Retourafhandeling
Lastdragerstraat 3
1335 VA Almere
Nederland

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Henny’s Homemade bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevedigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Voorwaarden

De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar Henny’s Homemade. De verzendkosten en de risico’s die hiermee gepaard gaan, zijn voor de koper. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Back To Top